Wereldclub, Leiden, Museum Volkenkunde

Wereld Club

Ben jij nieuwsgierig en wil je graag leren van en over andere culturen?

Dan ben jij geknipt voor De Wereld Club! De Wereld Club is de kidsclub van Museum Volkenkunde voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar oud.

Bij elke activiteit leer je meer over de wereld en word je krachtiger. Na afloop krijg je een superkrachttattoo die past bij de activiteit die je hebt gedaan. Iedereen is welkom bij de Wereld Club en deelname aan de activiteiten is gratis. 

Hoe word je lid?

Dit doe je door de uitdagende Superkrachtenspeurtocht door het museum te volgen. Je beantwoordt vragen, ontcijfert geheimschrift en voert opdrachten uit. Doe je dit goed, dan word je slimmer en dus krachtiger. Als beloning verdien je dan een stoere tattoo en word je lid van de Wereld Club.

Bij elk bezoek aan het museum kun je meer krachten verzamelen en een hoger level bereiken. In totaal zijn er vier levels. Je krijgt bij elk level een langere tattoo met meer krachten. Dus: hoe vaker je komt, hoe hoger je level, hoe meer krachten en hoe groter je tattoo!

Wil je nog krachtiger worden? Doe dan mee aan de activiteiten in de Wereld Club. Deze zijn op zondag van 12.00 tot 14.00 uur en dagelijks tijdens schoolvakanties. Bij elke activiteit verdien je een grote Superkrachttattoo.